Welkom op de homepage van de

Koninklijke Toneelkring
De Schalmei

 Stelt voor:

Kasteel
-
te koop


van Erik Persoons

Blijspel in 8 taferelen


Regie Luc VerhoevenBeste vrienden, toneelliefhebbers,
á
Door het Coronavirus hebben we eerder dit jaar (maart en april) onze voorstellingen reeds moeten opschorten omdat we uiteraard de veiligheid en gezondheid van ons publiek alsook ons team ten allen tijde willen vrijwaren. Op dat ogenblik hadden we een alternatief gezocht en gevonden om de voorstellingen te laten doorgaan in het eerste weekend van september. Echter is het met de huidige social distance maatregelen nog steeds onmogelijk om in groep te repeteren. Ook de onzekerheid over de situatie in september en het feit dat we geen zicht hebben op hoeveel mensen we mogen uitnodigen en op welke manier we deze dan mogen laten plaatsnemen in de parochiezaal dat we na heel wat slapeloze nachten alsook rijp beraad binnen onze vereniging hebben besloten om tot onze spijt ook de voorstellingen in september te annuleren.
Het is de bedoeling dat deze voorstellingen een feest zijn en dat kan nu in de omstandigheden waarin we ons bevinden niet gegarandeerd worden en dan is voor ons de verstandigste keuze om áveiligheid te laten primeren. Ook wij als vereniging zullen het jaar 2020 niet snel vergeten, het is de eerste keer in ontelbare jaren dat we er niet samen met jullie, ons trouwe publiek, zullen staan. De allereerste keer dat we jullie geen voorstelling zullen brengen in het theaterseizoen. Maar niet getreurd! Elk nadeel heeft zijn voordeel, op die manier hebben we meer tijd om ons klaar te stomen tegen het seizoen van 2021!
We noteren alvast 19/20/21 en 26/27 februari 2021 in onze agenda en kijken er met ongelooflijk veel goesting naar uit om jullie dan allemaal terug te verwelkomen! Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip en zijn jullie er samen met ons bij voor de volgende voorstelling.

Tot ziens!!!!
Ge´nteresseerd om mee te werken aan een produktie, klik gerust hieronder op

Gezocht!

voor onze advertentiepagina

 

 

Wenst U op de hoogte te blijven van onze volgende opvoeringen, vul dan gerust de

Nieuwsbrief
in en U ontvangt dan 2 Ó 3x per jaar van ons een mail 

 

 


ę Gunther Gommers
juli  2020

Voeg toe aan mijn favorieten!