COULEUR FATALE
Tragikomedie van Dirk Schokkaert in 2 bedrijven


Regie: Luc Verhoevenvrijdag 2 december 2016
zaterdag 3 december 2016
zondag 4 december 2016
In het parochiecentrum Sint-Martinus Westmalle (Malle)Staan voor u op de planken:
Nieke: Carine Vingerhoed
Miel: Danny Verelst
Sonja: Evy Vandenbril
Dré: Sproet Torremans
Linda: Kelly De Craene

Werkten verder nog mee:
Regie: Luc Verhoeven
Tekstcontrole: Nicole Geerts
Decor: Luc Michiels
Seppe Bastiaenssen
Rita Van Bavel
Luc Mariën
Eddy Vandeweyer
Nicole Janssens
Geluid en muziekkeuze: Jan Vandenbril
Belichting: Gunther Gommers
Grime: Karin De Wolf
Public Relations: Heidi Lenaerts
Cindy Duchêne

Korte inhoud:
Velen van ons leven momenteel in een multiculturele samenleving. Maar nog niet overal valt dit in goede aarde. Zo is er de familie Kerstens. Vader Miel, een fabrieksarbeider, kent alleen zwart of wit. Hij is zeer vooringenomen en behoorlijk racistisch. Zijn vogels zijn zo wat het enige waar hij een beetje liefde voor betoont.
Zijn vrouw, Nieke, doet het huishouden zo goed mogelijk, maar begrijpt het gedrag van haar man totaal niet. Zij voelt zich een stuk van het meubilair.
Ze hebben een dochter, Sonja, die een mislukt huwelijk heeft met Dré, een oudere man. Miel kan goed opschieten met Dré omdat ze toevallig dezelfde hobby hebben maar hij kan het niet verkroppen dat het huwelijk, waar hij veel geld voor betaald heeft, op de klippen is gelopen.
Tot overmaat van ramp is er de bemoeizieke en roddelende buurvrouw, Linda, die ook niet veel moet hebben van de anderskleurige medemensen. Wanneer Sonja een relatie begint met de nieuwe Afrikaanse buurjongen is het hek helemaal van de dam!
Door de grappige situaties en de volkse, boeiende dialogen wordt een spiegel voorgehouden waarin U zich helemaal of helemaal niet herkent ...