Speelkalender

---------------------- Stelt voor:

Kasteel
-
te koop


van Erik Persoons

Blijspel in 8 taferelen


Regie Luc Verhoeven


Wegens het Corona virus heeft onze vereniging besloten om de voorstellingen van einde maart en begin april te annuleren !! Maar niet getreurd!! Uitstel is geen afstel. We komen terug in september. Met dezelfde voorstelling. Reservaties voor maart worden geannuleerd en deze mensen worden persoonlijk verwittigd. Reservaties voor september dienen dus opnieuw te gebeuren en kunnen gedaan worden via de gebruikelijke kanalen. => Reserveren kan hier <=
of telefonisch na 13uur op het nummer: 0478/23.56.54.

Onze excuses maar we kunnen en willen geen risico's nemen. Hopelijk tot in september lieve vrienden en toneelliefhebbers.

Wij treden voor U op:
- donderdag 3 september 2020 om 20uur stipt. (UITVERKOCHT)
- vrijdag 4 september 2020 om 20uur stipt. (UITVERKOCHT)
- zaterdag 5 september 2020 om 20uur stipt. (UITVERKOCHT)
- zondag 6 september 2020 om 14uur stipt. (UITVERKOCHT)
- zondag 6 september 2020 om 20uur stipt. (UITVERKOCHT)


Inkom 8 euro.
Het begint telkens stipt. Deuren open "45 minuten" van te voren.

In het Parochiecentrum Sint-Martinus
Sint-Jozeflei 27
2390 Westmalle (Malle)
Het parochiecentrum zal ingericht worden als een theatercafé.=> Reserveren kan hier <=
of telefonisch na 13uur op het nummer: 0478/23.56.54.

Korte inhoud:

Het kasteel van de familie Van Taxen Koperbrug wordt te koop gezet door de oudste dochter Astrid zonder medeweten van de andere familieleden. Als dit aan het licht komt willen die een clausule die in de verkoopovereenkomst staat gebruiken om de verkoop tegen te houden. Het kasteel mag namelijk niet verkocht worden indien kan worden aangetoond dat het een historische waarde heeft. Omdat er in het dorp algemeen geweten is dat de schilder Pablo Picasso ooit in het kasteel verbleef, smeden de kleindochter Elisabeth (Lizzie) en het personeel van het kasteel het plan twee "onbekende" Picasso's (die ze zelf hebben gemaakt) te verstoppen in het kasteel. Daar moeten ze dan "gevonden" worden door de notarishulp Toon, die een oogje op de kleindochter heeft en dus mede in het complot zit. Hij zal later, als kunstkenner verkleed, ervoor moeten zorgen dat iedereen overtuigd raakt dat het echte Picasso's zijn waardoor het kasteel niet verkocht mag worden. Maar de oudste dochter laat het er niet bij en huurt een echte kunstkenner in. Gevolg: verwarring alom.
We verwachten jullie.

Volg ons eventueel ook op
Facebook Facebook.